Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

Miért válasszon Versatile törzscsuklós traktort?

2021. január 31
2900
Miért válasszon Versatile törzscsuklós traktort?

Miért válasszon Versatile törzscsuklós gumikerekes traktort gazdasága számára?


  • Mert a 2018-as száraz ősz is bebizonyította, hogy vannak olyan extrém körülmények, ahol a hehéz-univerzális traktorok nem tudják hatékonyan üzemeltetni azokat a munkagépeket, amiket ideális viszonyok között is 100% terhelés mellett használnak.

 

  • Egyre szűkebbek az adott talajművelési munkafázisra rendelkezésre álló idő. A Versatile 4wd traktorokkal ugyanazt a munkát akár fele annyi idő alatt lehet elvégezni mint egy nehéz-univerzális traktorral.

 

  • Optimális munkaminőség. Mivel egy nagy teljesítményű törzscsuklós traktor ugyanazt a munkagépet nagyobb sebességgel üzemelteti, a területteljesítmény növekedése mellett a munka minősége is javulni tud. Ez kritikus olyan eszközöknél mint a szántóföldi nehézkultivátorok, rövidtárcsák, amik kifejezetten nagyobb sebesség mellett végeznek szép munkát. Ezzel további munkaműveletek takaríthatók meg, nem igényel a talaj számos további műveletet.

 

  • Munkaerőhiány. Egyre nehezebb képzett szakembereket találni a mezőgazdaságban is. A Versatile traktorok a hatékonyabb, gyorsabb munkával időt takarítanak meg és ezzel akár 1-2 kezelővel kevesebb re van szükség a gazdaságban vagy a meglévő munkaerő átcsoportosítható más műveletekre. Emellett egyszerű, kézenfekvő kezelésüknek köszönhetően vezetőjük gyorsan kiképezhető és csökken a hibás működtetésből származó károk esélye.

 

  • Egyszerű, gyors karbantartás. Csökken az állásidő, így a traktor több időt tölt azzal ami a feladata.

 

  • Nyomatékos, bivalyerős Cummins QSG 12 literes motor és CAT TA19 powershift váltó. A hajtáslánc végén pedig a Versatile legendás külső bolygóműves véglehajtása.

 

Hát ezért!  További részletek akciós Versatile törzscsuklós gépekről itt.

címkék: