Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Ez a cikk archiválva lett. A weboldalról már közvetlenül nem elérhető.

Agro-Tom előrendelési akció - rövidtárcsára és szántóföldi kultivátorra!

2020. július 02
1816
Agro-Tom előrendelési akció - rövidtárcsára és szántóföldi kultivátorra!

AGRO-TOM ELŐRENDELÉSI AKCIÓ RÖVIDTÁRCSÁRA ÉS SZÁNTÓFÖLDI KULTIVÁTORRA

!KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!

 

A Start Agro Kft. kínálatában található Agro-Tom márkából most kiemelkedő, importőri előrendelési akcióban érhetők el rövidtárcsák és 2.4-3 méter munkaszélességű szántóföldi kultivátorok.

 

Agro-Tom ATH Premium rövidtárcsák

A 4.5 és 6 méter munkaszélességben elérhető rövidtárcsák rendkívül népszerű termékek a hazai kínálatban. Gyártási és összeszerelési minőségük is a legnagyobb nyugat-európai gyártókkal vetekszik. A gépek teljes egészében az EU területén, Lengyelországban készülnek. 

 

A robusztusság a rövidtárcsa egyik legnagyobb előnye. Az ATH Premium-ok félig függesztett gépek, amelyek 400 vagy 500 mm széles gumiabroncsozást kaptak a hazai utak biztosabb leküzdésére. A váz hidraulikusan csukható. A tárcsasorok közötti távolság 950 mm, ami garantálja, hogy megfelelő méretű az átömlési keresztmetszet még a legjelentősebb szármaradvány esetén is.  A tárcsalapok 560/6 mm (vagy 610/6 mm) mérettel, illetve egyedi gumibakos tárcsalap felfüggesztéssel rendelkeznek.  A nagy átmérő a hatékonyságot, a függesztési rendszer a tartósságot garantálja. A tárcsacsapágyak teljesen gondozásmentesek.

A hidraulikus mélységállítás az alapfelszereltség részét képezi.  A gépek "U"gyűrűs lezáróhengerrel rendelkeznek, azonban számos különböző hengeropció elérhető hozzájuk (csöves, pálcás, packer, éktárcsás, stb.).  További opciós tételek: késes aprítóhenger, mellső támkerék vagy mellső simító, pálcás borona a lezáróhengerek mögött.

 

Ami még az alapfelszereltség része most, az a kiváló ár:

ATH PREMIUM 4.5 méteres -  6.100.000 Ft + ÁFA

ATH PREMIUM 6.0 méteres  - 8.990.000 Ft + ÁFA

Telefonszám azonnali érdeklődéhez: 0620-390-6190 


Agro-Tom APSP RS szántóföldi nehézkultivátor elérhető áron!

Manapság a szántóföldi nehézkultivátoroknak rendkívül felment az áruk, ahogy a gazdálkodói igény is megnőtt rájuk. Az Agro-Tom APSP RS szembemegy ezzel az irányzattal: elérhető áron kínál minőségi megoldást!

fix vázas, vontatott kivitelű gépek 2.4, illetve 3 méter munkaszélességben érhetők el. Az erőgép teljesítmény igénye a kisebbik verziónál 180, míg a nagyobbnál 220 lóerő. Az acél ezeknél a gépeknél is nagy szilárdságú S355, illetve a festés, összeszerelés ugyanúgy kiváló minőségű. A tömörítést és a közlekedést segíti a nagy átmérőjű (15 collos) hátsó keréksor.


A munkát a vonórúdra szerelt,
460 mm lapátmérővel rendelkező tárcsasor kezdi meg, amelyek előzetes száraprítást és keverést végeznek. A gépen tovább haladva következnek a három sorban elhelyezett kapák – mind rugós biztosítással. A kultivátor-kapás szekció 10-30 cm mélységben képes a talajt művelni. A következő egység a két soros, tárcsás művelőegység, ami a művelési nyom elmunkálása mellett a szármaradványok bekeveréséről és a rögrendezésről gondoskodik.  A talajt a szállító-tömörítő keréksor zárja.  Az Agro-Tom APSP RS gépek további nagy előnye, hogy rendkívül sokoldalúan használhatók: például a lezáró keréksor mögé helyezhető egy függesztőegység, amire gabonavetőgépet vagy akár lezáróhengert is akaszthatunk.

A kiváló árat itt is az alapfelszereltség részévé tettük:

APSP-RS 2.4 méteres verzió  - 4.300.000 Ft + ÁFA

APSP-RS 3.0 méteres verzió  - 4.700.000 Ft + ÁFA

 

NE HABOZZON! KERESSE MÉG MA KOLLÉGÁNKAT AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON ÉS HASZNÁLJA KI AZ ELŐRENDELÉSI AKCIÓ ELŐNYEIT:

0620-390-6190