Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Termékek / Traktorok / Kombájnok / Versatile 4WD törzscsuklós traktorok
Versatile 4WD törzscsuklós traktorok
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

A kanadai Versatile 1966 óta gyárt traktorokat winnipegi gyáregységében. 70.000 négyzetméteren rendelkezik gyártócsarnokokkal, összeszerelő üzemekkel és kutatás-fejlesztési bázissal. A Versatile ezen felül 16 hektáron aszfaltozott és szántóföldi tesztpályát tart fenn.

A Versatile volt a az első cég a világon, ami sorozatgyártásban készített törzscsuklós négykerék-hajtású traktorokat, 1966-tól. A több mint 50 éves folyamatos traktorgyártás során, a Versatile traktorokat mindig egyszerűen kezelhető, könnyen karbantartható és szervizelhető eszközöknek tervezték. A világszerte a strapabírásáról és megbízhatóságáról ismert Versatile négykerék-hajtású traktorok, az ipar vezető beszállítóit használja, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt minimális üzemkiesés mellett. A Cummins az egyedüli motor beszállítója a Versatile márkának, egy sikeres együttműködés, ami közel 50 éve fejlődik.

Miért válasszon Versatile törzscsuklós gumikerekes traktort gazdasága számára?

  • Mert a 2018-as száraz ősz is bebizonyította, hogy vannak olyan extrém körülmények, ahol a hehéz-univerzális traktorok nem tudják hatékonyan üzemeltetni azokat a munkagépeket, amiket ideális viszonyok között is 100% terhelés mellett használnak.
  • Egyre szűkebbek az adott talajművelési munkafázisra rendelkezésre álló idő. A Versatile 4wd traktorokkal ugyanazt a munkát akár fele annyi idő alatt lehet elvégezni mint egy nehéz-univerzális traktorral.
  • Optimális munkaminőség. Mivel egy nagy teljesítményű törzscsuklós traktor ugyanazt a munkagépet nagyobb sebességgel üzemelteti, a területteljesítmény növekedése mellett a munka minősége is javulni tud. Ez kritikus olyan eszközöknél mint a szántóföldi nehézkultivátorok, rövidtárcsák, amik kifejezetten nagyobb sebesség mellett végeznek szép munkát. Ezzel további munkaműveletek takaríthatók meg, nem igényel a talaj számos további műveletet.
  • Munkaerőhiány. Egyre nehezebb képzett szakembereket találni a mezőgazdaságban is. A Versatile traktorok a hatékonyabb, gyorsabb munkával időt takarítanak meg és ezzel akár 1-2 kezelővel kevesebb re van szükség a gazdaságban vagy a meglévő munkaerő átcsoportosítható más műveletekre. Emellett egyszerű, kézenfekvő kezelésüknek köszönhetően vezetőjük gyorsan kiképezhető és csökken a hibás működtetésből származó károk esélye.
  • Egyszerű, gyors karbantartás. Csökken az állásidő, így a traktor több időt tölt azzal ami a feladata.
  • Nyomatékos, bivalyerős Cummins QSG 12 literes motor és CAT TA19 powershift váltó. A hajtáslánc végén pedig a Versatile legendás külső bolygóműves véglehajtása.
Hát ezért!

 

 

 

 

Letölthető dokumentum(ok)