Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Quicke homlokrakodók
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

A Quicke homlokrakodóknak három sorozata van: Compact, Dimension, illetve Versa X.
A
Compact sorozat a kisebb traktorok kiszolgálására tökéletesen megfelelő, melynek előnye Kompakt és megbízható rakodó-gém kialakítás. A hidraulika minden kulcsfontosságú alkatrészét a rakodó gémjének belsejébe, védett helyre helyezték, mely által kisebb a sérülés veszélye. Integrált támasztólábakkal szerelt, melynek köszönhetően nagyon egyszerű a gépről leválasztani, illetve felszerelni rá.
A Dimension széria profi rakodók sorozata, a legfőbb előnyét a Q COMPACT szeleptömb jelenti. A tömb központilag elhelyezett kialakításának köszönhetően számos előnnyel rendelkezik. Pontos vezérlést biztosít a rakodó működtetéséhez, és optimális erőt nyújt a nagy teljesítményigényű feladatokhoz. Továbbá optimális kilátást biztosít a gépkezelő számára, és a védőelemeknek köszönhetően tartós üzemeltetést illetve hosszú élettartamot tesz lehetővé.
A Versa X sorozat maximum 120 LE-s traktorokhoz ajánlott. Nagy előnye, hogy régebbi gyártmányú gépekkel is kompatibilis. A rakodó olyan csapágyházzal van szerelve, amely illeszkedik a régebbi kialakítású rögzítőrendszerekhez. Ha igazán egyszerű megoldásokra van szükség, akkor legjobb választás az MC4 multi-csatlakozó. Ezzel a kényelmes segédeszközzel egy egyszerű mozdulattal összekapcsolható az elektromos és az összes hidraulika csatlakozás a rakodóval.

A Quicke rakodók a legmodernebb svéd termékek a piacon. A nagy szilárdságú acél szerkezetnek, az átgondolt kialakításnak, a porfestésnek és a startapabíró hidraulikus elemeknek köszönhetően hosszú távon megbízható munkatárs. A Quicke a Massey Ferguson hivatalos gyári beszállítója, termékei az Massey Ferguson FL és 900X néven is elérhetők gyári MF vörös színben.

 

Letölthető dokumentum(ok)