Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Massey Ferguson rendsodrók
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

A Massey Ferguson 2018-tól teljes értékű szálastakarmány kínálattal rendelkezik. A rendsodrók között 1,2, és 4 rotoros gépek érhetők el 3.4 m-től egészen 14 méter munkaszélességig.

A széria munkagépei zárt rotorfejjel rendelkeznek, ami teljesen megvédi őket a portól, szennyeződésektől. A lineáris magasságállítás az alapfelszereltség részét képezi mindegyik MF sodrón.

A kétrotoros verziókból elérhető oldalra, illetve középre rendet képző kivitel egyaránt. A négyrotoros gépek esetén középre történő rendképzés érhető el.


A tökéletes talajkövetésről a Massey Ferguson szabadalmaztatott, teljesen kardáncsuklós rotorofelfüggesztése gondoskodik. A rendszer lényege, hogy a rotorok a keret hossz- és oldalirányú dőlésétól függetlenül követik a talaj felszínét. Ennek eredményeképpen a mélyedésekben található állományt is tökéletesen "meg lehet dolgozni".


A gépeken -a rotor tömeg eloszlásának, illetve a tervezésnek köszönhetően - először a rotor eleje, majd a hátsó része emelkedik el. Leengedéskor pedig először a hátsó kerekek, majd az elsők érnek talajt. Így az ujjak garantáltan nem fúródnak a talajba.


Akciós, 110 LE-s traktort is ajánlunk a kisebb sodrókhoz - MF 5700 GLOBAL


Massey Ferguson szálastakarmány kínálat: