Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Termékek / Szálastakarmány betakarítás / Massey Ferguson 2370 UHD nagy szögletes bálázók
Massey Ferguson 2370 UHD nagy szögletes bálázók
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

A Massey Ferguson 2370 UHD széria vadonatúj, de alapjaiban a gépek nem változtak 1975 óta: a legendás Hesston-i gyárban készülnek és a tervezésük is ott megy végbe. A több mint 40 éves tapasztalat pedig garancia a hatékonyságra és a minőségre.

Az amerikai gyártásra és tervezésre mindig az volt a jellemző, hogy robusztus termékeket állított elő - ez pedig rendkívül fontos egy nagy szögletes bálázónál a hatalmas terhelés végett.

UHD = ultra tömörségű bálák. A 120 x 90 cm-es bálák előállítása során akár 20%-kal nagyobb tömörséget érhetünk el az UHD technológiával. A tömörségről az ágazat legnagyobb bálatömörítő ereje (750 kn) és 50 löket/perces dugattyúsebesség gondoskodik.  A bálahossz állítható 100 és 274 cm között, a 4 méter hosszú bálakamra a majd 18 cm átmérőjű tömörítő munkahengerekkel tökéletes végterméket eredményez. A lendkerék tömege 500 kg, átmérője pedig 99 cm.

Az egész napra elegendő zsínegelésről a 36 darabos orsótartó EasyFill rekesz gondoskodik. Újratöltése a a talajról lehetséges mechanikusan, nincs szükség bonyolult leengedő szerkezetre.

A bálázó közúti közlekedése nem igényel speciális odafigyelést, még a legnagyobb abroncsozással is pusztán 320 cm az össz-szélesség.

A 2370 UHD-k traktorfülkéből történő kezeléséről a színes és akár érintőképernyős, ISOBUS kész terminál gondoskodik.Letölthető dokumentum(ok)