Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Termékek / Talajmunkagépek / Kverneland váltva forgató ekék
Kverneland váltva forgató ekék
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

A Kverneland márka fogalom az ekék között. A Kverneland ekék a mai napig norvégiában készülnek első osztájú alapanyagokból.

A piac egyik legszélesebb palettáját kínáljuk az ekék terén. 80cm-es gerendelymagasság és 100/115 cm ekefej osztás a legtöbb típus esetében választható. Kormánylemezek közül 6 különböző típus áll rendelkezésre igény szerint. Szárleforgató, kukorica előhántó, csipkés tárcsa csak néhány a választható számos opció közül.

A sekély szántáshoz az Ecomat típusok ideálisak.

150 lóerő teljesítményig 3-4 fejes kivitelben a 150B és 150S típusokat ajánljuk akár vario kivitelben vagy rugós fejbiztosítással.

Magyarországon a legnagyobb darabszámban az LD típusok találnak gazdára. 3-5 fejes kivitelben választható, speciális igények (pl. non stop fejbiztosítás vagy vario kivitel) esetén az LD "testvéreit" LB, EG, ED ajánljuk. A nyírócsavaros kivitelek esetében, kötött talajtípusnál az SL Vibromat rendszer egyedülálló megoldás, ami csökkenti a nyírócsavarok hirtelen túlterhelésének esélyét, egyúttal alacsonyabb vonóerőt emészt fel.

Ugyanilyen széles a kínálat az RN, PN, PG, RG termékcsaládban is. 6-8 ekefejpárral ajánljuk félig függesztett kivitelben. A kínálat csúcsa az RW szállítókocsis típus akár 12 fejes, barázdában vagy tarlón járó kivitelben.

Letölthető dokumentum(ok)