Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
Agro-Tom AT RS
  • Általános információk
  • MŰSZAKI adatok
  • Képek, videók

Minőségi, multifunkciós rövidtárcsa elérhető áron! Az Agro-Tom cég Lengyelországban, első sorban export piacokra gyárt talajművelő eszközöket a közepes és nagyobb üzemek számára. Minden náluk készült gép kizárólag nagy szilárdságú S355 szerkezeti acélból készül, magas hegesztési és összeszerelési minőségben. Az alkatrészeket sörétezéssel és vegyszeres tisztítással készítik elő a festésre. A felületet porfestéssel kezelik, ami rendkívül startapabíró bevonatot ad.

Az Agro-Tom AT RS egy egészen egyedülálló rövidtárcsa a talajművelő eszközök piacán. A fix vázas, 2.5, 3 és 4m munkaszélességben elérhető eszköz alapvetően egy könnyű magágykészítő rövidtárcsa vontatott kivitelben. Ami első ránézésre is szembetűnő, hogy a futómű egy sor fúvott gumiabroncsos kerékből áll, ami egyben ellátja a lezáró henger szerepét is. A járószekezet teherbírása így sokkal nagyobb, mint amire egy ilyen eszköznél szükség van. Ennek köszönhetően saját tömegén kívül egy komolyabb függesztett vetőgép tömegével is megbirkózik. Ebből kiindulva a gyár opcióként kínálja az AT RS tárcsákhoz a függesztőkeretet. További opcióként crossboard simító is kérhető a tárcsasorok elé.

Az Agro-Tom AT RS tárcsa tehát könnyű tartlóhántó, magágykészítő gépként használható, továbbá kombinációs vetőgépként is működhet. Ezzel az eszközzel talaj- és időjárási viszonyoktól függetlenül mindig megoldható az őszi vetés. Ajánljuk hozzá Pneusej M300 és M400 vetőgépeinket.


Típus AT RS 2,5 AT RS 3 AT RS 4
Munkaszélesség (m) 2,5 3 4
Tárcsalapok száma (db) 20 24 32
tárcsasor távolság (mm) 740
tárcsalap felfogatás egyedi gumibakos, dupla soros zárt csapágyakkal
tárcsalap átmérő (mm) 510
lezáróhenger/ futómű 195/65 R15 fúvott abroncssor sárkaparóval
opciók vetőgép függesztőmű, crossboard simító
Váz fix
traktorra kapcsolás félig függesztett
teljesítmény igény* 80-100 110-130 130-150
tömeg (kg)* 1900 2100 2600
* opciók és vetőgép nélkül