Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
 • Pneusej AKCIÓ - a legnépszerűbb és készletes gépekre!
  2020. június 28
  1820
  Ismerje meg a gyártó Magyarországon legnépszerűbb gépeit, amik most csökkentett áron érhetők el! Gabonavetőgépek a fókuszban!
 • Pneusej Venga - Kompakt vontatott gabonavetőgép
  2020. február 03
  2637
  A Pneusej márkájú gabonavetőgépeket immáron több mint 20 éve gyártja a hlohovec-i székhelyű mezőgazdasági nagyüzem gépgyártó üzletága. A termékfejlesztések a 80-as évek végén vettek komoly lendületet, miután a szlovák vállalat stratégiai megállapodást kötött a német Accord gyárral, aki már akkor is Európa szerte elismert vetőgépgyártó volt.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 4.rész
  2018. január 15
  2497
  Korábban három cikken át a tőtáv- és tőszámegyenletesség témáját jártuk körbe a hagyományos szemenkénti vetőgépek hibáit feltárva. Ehhez kapcsolódva mutattuk be a Precision Planting cég műszaki megoldásait a problémák kiküszöbölésére és az akár 99% feletti pontosságú magadagolás elérésére.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 3.rész
  2018. január 15
  2429
  Korábbi cikkeinkben elemeztük a tőszám- és tőtávegyenletesség fontosságát a vetés során és bemutattuk a Precision Planting cég eszközeit amik ezen paraméterek nyomon követésére készültek.
 • Pneusej – pneumatikus gabonavetőgépek
  2017. február 28
  2346
  A Pneusej márkájú gabonavetőgépeket immáron több mint 20 éve gyártja a hlohovec-i székhelyű mezőgazdasági nagyüzem gépgyártó üzletága. A termékfejlesztések a 80-as évek végén vettek komoly lendületet, miután a szlovák vállalat stratégiai megállapodást kötött a német Accord gyárral, aki már akkor is Európa szerte elismert vetőgépgyártó volt. Ennek köszönhetően a Pneusej mára nem csak a hazai és a cseh piacon ért el jelentős részesedést, hanem export piacaik is dinamikusan fejlődnek.
 • Újdonságok a Pneusej kínálatában
  2017. január 10
  2055
  A Pneusej vetőgépgyártó 2016-ban bemutatott újdonságai, a Venga és a Fantom vetőgépcsaládok mellett számos egyéb fejlesztést is folytatott. Ezek jelentős része már 2017-ben bevezetésre kerül. Az egyik ilyen a vállalati arculat átalakítása volt. Új logót és színvilágot vezettek be. Ennek nyomán a termékek színkombinációja a jövőben vörös-bézs lesz, ami az eddig is minőségi megjelenést tovább javítja és a gépek prémium minőségét tükrözi. Természetesen nem ez volt a legjelentősebb változtatás a Pneusej háza táján.
 • ÚJ OPTIMUS eszközhordozó vetőtőgép a Pneusej-től!
  2016. július 12
  2009
  Manapság már kevés olyan specializálódott gyártó létezik a mezőgazdasági géppiacon mint a szlovák Pneusej cég. A vállalat az 1970-es évek óta kizárólag pneumatikus gabonavetőgépek gyártásával foglalkozik. A termékek 3-8m munkaszélességben érhetők el, függesztett, munkagépre épített és vontatott változatban. 2.Minőségüket általánosan jellemzi, hogy teljesen porfestett , lézervágott, minőségi acél alkatrészekből épülnek fel, magadagoló rendszerüket közvetlenül a német ACCORD cég szállítja és DXD kéttárcsás csoroszlyájuk nyomása 27-44 kg között állítható.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 1.rész
  2016. július 12
  2843
  A Precision Planting egy amerikai vállalat, amely azzal a határozott céllal jött létre, hogy a mezőgazdasági műszaki technológia egyetlen szűk szegmensére fókuszálva, mindössze egy munkafolyamathoz használt eszköz működését tökéletesítse. A szemenkénti vetőgépét. Vallják és bebizonyították, hogy a termelésnek ez a fázisa gyakorol a legnagyobb hatást a majdani terméshozamra. Szokták mások is mondani: „A termelés a vetéssel kezdődik”.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 2.rész
  2016. július 12
  2630
  Előző cikkünkben a szemenkénti vetés egyik fontos paraméterét részleteztük. Ez a tőtávegyenletesség, aminek lényege, hogy milyen arányban kerülnek a magok a „nekik szánt” helyre. Ez a %-os mérőszám mutatja, hogy mennyire pontosan tartja a vetőgép a beállított tőtávot.