Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!
 • Újdonság: Güstrower márka a kínálatunkban
  2021. február 07
  756
  Nagyteljesítményű prémium vontatott műtrágyaszórók és átrakókocsik Németországból
 • Massey Ferguson 8S bemutató - teljesen új korszak kezdődik! AZ ÉV TRAKTORA 2021-BEN!
  2020. augusztus 12
  1756
  A Massey Ferguson hagyományosan, körülbelül tízévente frissíteni drasztikusan erőgépei megjelenését, illetve technológiai kínálatát. A változások évekre előre kijelölik a fejlesztési irányokat. Az aktuális útmutató most az MF 8S!
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 4.rész
  2018. január 15
  2497
  Korábban három cikken át a tőtáv- és tőszámegyenletesség témáját jártuk körbe a hagyományos szemenkénti vetőgépek hibáit feltárva. Ehhez kapcsolódva mutattuk be a Precision Planting cég műszaki megoldásait a problémák kiküszöbölésére és az akár 99% feletti pontosságú magadagolás elérésére.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 3.rész
  2018. január 15
  2429
  Korábbi cikkeinkben elemeztük a tőszám- és tőtávegyenletesség fontosságát a vetés során és bemutattuk a Precision Planting cég eszközeit amik ezen paraméterek nyomon követésére készültek.
 • Műveletszám csökkentés a szálastakarmány betakarításban
  2017. május 16
  2112
  Lassan itt az ideje az első kaszálásnak, bálázásnak és szenázs-takarmány készítésnek. Alábbi írásunkban áttekintjük milyen gépekkel tudjuk ezekből a munkafolyamatokból a legtöbbet kihozni úgy, hogy tényleg nagyot kaszáljunk – a szó legmateriálisabb értelmében is.
 • Új traktorsorozat a Massey Ferguson kínálatában
  2016. július 12
  2026
  Az AGCO a 2015-ben a párizsi Sima kiállításon mutatta be legújabb közép-univerzális erőgépcsaládját, a Massey Ferguson 7700 sorozatot. A széria a mára jól ismert és hazánkban is népszerű 7600 modellcsaládra épít, továbbfejlesztve annak elismert előnyeit, az üzemanyaghatékony és alacsony költségű üzemeltetést, a kiemelkedő vonóerőt és komfortot.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 1.rész
  2016. július 12
  2843
  A Precision Planting egy amerikai vállalat, amely azzal a határozott céllal jött létre, hogy a mezőgazdasági műszaki technológia egyetlen szűk szegmensére fókuszálva, mindössze egy munkafolyamathoz használt eszköz működését tökéletesítse. A szemenkénti vetőgépét. Vallják és bebizonyították, hogy a termelésnek ez a fázisa gyakorol a legnagyobb hatást a majdani terméshozamra. Szokták mások is mondani: „A termelés a vetéssel kezdődik”.
 • Szemenkénti vetés tökéletes pontossággal – Precision Planting 2.rész
  2016. július 12
  2630
  Előző cikkünkben a szemenkénti vetés egyik fontos paraméterét részleteztük. Ez a tőtávegyenletesség, aminek lényege, hogy milyen arányban kerülnek a magok a „nekik szánt” helyre. Ez a %-os mérőszám mutatja, hogy mennyire pontosan tartja a vetőgép a beállított tőtávot.