Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

Pneusej AKCIÓ - a legnépszerűbb és készletes gépekre!

2020. június 28
1714
Pneusej AKCIÓ - a legnépszerűbb és készletes gépekre!

PNEUSEJ VENGA - FÜGGESZTETT ÉS VONTATOTT KÖNNYŰ GABONAVETŐGÉP

A hazánkban legnépszerűbb Venga 450-es és 600-as típusok bármilyen gazdálkodói igénynek tökéletesen megfelelnek! A Pneusej Venga egy teljesen új kialakítású, könnyű gabonavetőgép, ahol a típusszám a munkaszélességet jelöli (450 = 4.5 méter, 600 = 6.0 méter).  A moduláris rendszernek köszönhetően két változatban készül: függesztett és vontatott. A legkisebb, 4 méteres vontatott változat így már 80 LE-től használható.

Az új kialakítással új, DXD RC II csoroszlyák születtek, amelyek azonos hosszúságú csoroszlyakarjuknak köszönhetően azonos nyomás mellett helyezik el a magokat.

A Pneusej Venga-t úgy tervezték, hogy növelje a területteljesítményt, miközben minimalizálja a vonóerőigényt. A gép 1800 literes magtartállyal van szerelve. A ventilátort a traktor TLT hajtja 540/perc fordulaton. Az eszköz maximum 50 kg csoroszlyanyomásra képes és 4, 4.5, 5 illetve 6 méteres munkaszélességgel elérhető. A gabonát 12,5 cm sortávval képes vetni, szállítási helyzetben 3 méter széles. Az ACCORD magadagoló rendszernek köszönhetően fokozatmentes beállítás lehetséges (1-380 kg/ha,) ami rendkívül nagy előny. A  mechanikus adagolóhajtásról a talajkerék gondoskodik. Opcióban hidraulikus ventilátor hajtás, 15cm sortáv és elektromos magadagoló is választható. 

Az Ár/érték arányban verhetetlen Pneusej Venga termékcsalád az alábbi árakon érhető el:

Pneusej Venga 450 gabonavetőgép - 27.900 EUR + ÁFA                                                         TEL: 0620-390-6190

Pneusej Venga 600 gabonavetőgép - 30.900 EUR + ÁFA                                                         ÉRDEKLŐDJÖN MÁR MA!

Részletes műszaki leírás itt található a gépekről!PNEUSEJ FANTOM - GABONAVETŐGÉP MULCSKOMBINÁCIÓ - DEMÓGÉPPEL!

A Pneusej Fantom tervezésénél a mérnökök két szempontot tartottak fókuszban: a minimalizált számú munkaműveleteket és a vetőmag maximális pontosságú kihelyezését. A passzív talajelőkészítés lehetővé teszi a nagyobb munkasebességet és nagy mennyiségű növényi maradék kezelését. A széles abroncsokkal szerelt tömörítőkerekek egyenlő súlyelosztásának köszönhetően a talaj felülete egyenletes és egyenletesen tömörödött. A hidraulikusan állítható nyomású (max. 120kg) DD dupla tárcsás csoroszlyák pontos magelhelyezést biztosítanak a kiválasztott mélységben. A széles tömörítőkerekek és a pálcás borona pedig hozzájárulnak a magágy megfelelő lezárásához. A vetőgép 3, 4, 4.5, 5, és 6 méteres munkaszélességgel rendelhető, így a közepes és nagygazdaságokban is megfelelő választás. A magtartály 3400 literes. 

A magszállító ventilátort TLT, vagy hidraulikus rendszer hajtja meg. Az Accord adagolóegység maximalizálja a pontosságot. A passzív talajelőkészítést a két sorban felhelyezett 460 vagy 510 mm átmérőjű lapokkal szerelt tárcsás művelőegység végzi. A gépek mechanikus vagy elektromos adagolóhajtással készülnek, opcióban starter műtrágyás változat is kérhető, ennél a magtartályt egy 1400 literes műtrágya tartály egészíti ki.

Pneusej Fantom 400 gabonavetőgép-mulcskombináció -DEMÓGÉP! 

ÁR: 44.500 EUR HELYETT CSAK 39.900 EUR + ÁFA                                                TEL: 0620-390-6190

Részletes műszaki leírás itt található a gépekről!


PNEUSEJ OPTIMUS - VONTATOTT, NAGY TELJESÍTMÉNYŰ GABONAVETŐGÉP

Az Optimus vetőgépet kifejezetten a mezőgazdasági nagyüzemek igényei szerint tervezték, az alacsony energiaigényű, csökkentett műveletszámú művelést szem előtt tartva. Az Optimus 4600 literes vontatott tartállyal rendelkezik, amely nagy teljesítményt és minimális üresjárati időt biztosít. A tartály két oldalán Accord adagolókat találunk, lehetővé téve a kezelők számára a karbantartás egyszerű elvégzését, a vetésadag beállítását vagy a maradék kezelését. A PNEUSEJ Optimus vetőgépeket 6 és 8 méteres munkaszélességben gyártják. A dupla tárcsás DD csoroszlyák maximum 120kg csoroszlyanyomása miatt rendkívül pontos a vetés még mostoha talajállapot mellett is. A 6 méteres változat műtrágyás kivitelben is létezik, ilyenkor a tank két részre oszlik: 2400 literes vetőmag és 2200 literes műtrágya tartályra. A műtrágyázás a DD vetőegységre szerelt Fert műtrágya adapteren keresztül történik. Az Optimus a traktor alsó függesztőkarjaira csatlakozik. Az optimálisan elosztott tömegnek, illetve a széles abroncsoknak köszönhetően alacsony a teljesítményigénye, ami az üzemanyag-fogyasztásra is kedvező hatással van.

Pneusej Optimus 600 gabonavetőgép  - 47.900 EUR + ÁFA                              TEL: 0620-390-6190

Részletes műszaki leírás itt található a gépekről!


Akciós gépeink iránt érdeklődjön telefonszámunkon: 0620-390-6190