Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

Massey Ferguson UNIVERZÁLIS traktor őszi akció! 85-130 lóerő

2020. szeptember 19
221
Massey Ferguson UNIVERZÁLIS traktor őszi akció! 85-130 lóerő

Univerzális traktorok őszi akcióban a Massey Fergusonnál!
4 típus érhető el kedvezményes áron 85 és 130 lóerő között


Az akciós gépkínálat legkisebb tagja az MF 4708, amely 3.3 liter hengerűrtartalmú AGCO POWER motor mellett 85 lóerő teljesítményt kínál. A típus rendkívül egyszerűen felépítésű és csak a legszükségesebb elektronikával rendelkezik. Kategóriájából a megbízhatósága, praktikus kezelése és a magas fokú hatékonysága emeli ki. A traktorokból már többtucat dolgozik hazánkban. A 12x12 fokozattal rendelkező sebességváltó mechanikus működtetésű, amelyben két főcsoporton belül egyenként hat-hat sebességet találunk. Bizonyítva, hogy univerzális munkavégzésre alkalmasak a gépek, két hidraulika szivattyú üzemel bennük – ezáltal több munkaműveletet együttesen tudunk elvégezni velük. A gépek ugyanabban az ultramodern franciaországi gyárban készülnek, mint a nagy Fergusonok, így a magas építési és összeszerelési minőség is garantált. Az MF 4708 traktorok alapfelszereltségéhez tartozik a klímaberendezés és a légrugós vezetőülés is.

Részletes leírás itt érhető el a gépekről.


Az akciós kínálat egyik legnépszerűbb tagja hazánkban a már eddig is sokat bizonyított MF 5711 GLOBAL típus.  A 110 lóerős traktorokban négyhengeres, 4.4 literes AGCO POWER motor dolgozik. A hajtómű itt is 12x12-es fokozatkiosztású, ahol a sebességek két főcsoportba vannak elosztva. Felár ellenében Dyna-4 váltót is kérhetünk a gépekbe, amely mind a 16 fokozat terhelés alatti kapcsolását teszi lehetővé. A kategóriában nagynak számító motor, a hosszú tengelytáv és a 48 mázsás menetkész tömeg garantálják, hogy tökéletesen megfelelnek a traktorok az univerzális követelményeknek. A fülke rendkívül tágas, klímával, légrugós üléssel felszerelt. A traktorokban kívülről, elektronikusan a sárvédőről működtethető a hátsó hárompont (EHR). 

Részletes leírás itt érhető el a gépekről.

Az MF 5711 Global traktor az egyik legnépszerűbb Ferguson a 110 lőerős kategóriában, ami kimagasló ár/érték arányának köszönhető. 12x12 mechanikus működtetésű vagy Dyna-4 terhelés alatt kapcsolható váltó is elérhető a traktorokhoz.


Az akciós kínálat harmadik tagja, az MF 5709 S kifejezetten rakodási munkákhoz lett specifikálva. 95 LE-s 4.4l-es motor, Dyna-4 váltó (mind a 16 fokozat terhelés alatt kapcsolható), 4 pár hidraulikaszelep, lejtős motorháztető jellemzi őket. A rakodási munkákat segíti a gyári joystick, amelyről a sebességfokozatokat is tudjuk kapcsolni, a hidraulikus funkciók működtetése és a menetirányváltás mellett.


A negyedik, és egyben utolsó gép az akciós kínálatban a legkülönlegesebb, legjobban felszerelt és legnagyobb teljesítményű traktor: MF 5713 S NEXT Edition.  A fekete színben elérhető gépek kimagasló 130 lóerővel, 4.4 l-es AGCO POWER motorral, Dyna-4 váltóval vannak szerelve. A használati értéket növeli a rugózott fülke és a 110 l/perc szállítóképességű hidraulikarendszer, amihez 4 hátsó szeleppár kapcsolódik. A modern extráknak sincs híján a traktor: LED-es munkalámpa készlet és az előző traktoron bemutatott gyári joystick tartozik az alapfelszereltséghez. Opcionálisan rugózott mellsőhíddal és teljes automata kormányzással is kérhetők a gépek. A traktorok hosszú tengelytávval és 54 mázsa fölötti menetkész tömeggel rendelkezek, melyek garantálják a robusztusságot.

Részletes leírás itt érhető el a gépekről

Az akciós kínálat valószínűleg legizgalmasabb tagja: MF 5713 S NEXT Edition: fekete szín, 130 lóerő, akár teljes rugózás és modern extrák (LED, joystick). Mindez egyedülálló áron!

 

AZ AKCIÓS KÍNÁLAT IRÁNT ÉRDEKLŐDJÖN MÉG MA! 

TEL:0620-390-6190 VAGY 0620-390-6535


* a képek illusztrációk és extra felszereltséget is tartalmaznak! Teljes tájékoztatásért érdeklődjön a fenti telefonszámokon!