Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

Massey Ferguson 5713 S Next Edition előrendelési akció: 59.900 EUR-tól! +NAGYTRAKTOR KÉSZLETAKCIÓ!

2020. május 30
3037
Massey Ferguson 5713 S Next Edition előrendelési akció: 59.900 EUR-tól! +NAGYTRAKTOR KÉSZLETAKCIÓ!

I. Prémium 130 LE-s Massey Ferguson traktor őszi előrendelési akció!

A Massey Ferguson 5700 S szériájának a legerősebb, 130 lóerő teljesítményű típusa gyári akcióban érhető el a készlet erejéig. Az alapfelszereltség része a rugózott fülke, a 110 l/perc teljesítményű CCLS hidraulika szivattyú 4 pár szeleppel, és a LED-es munkalámpa készlet, valamint még számos nagy értékű extra. Piros és fekete színű gépek is elérhetők az akcióban!

A traktorok erőforrása 4.4 literes, 4 hengeres AGCO POWER gyártmány. A maximális 130 lóerő teljesítmény mellett 545 Nm nyomaték áll rendelkezésre. A kategóriában nagynak számító hengerűrtartalom és kimagasló nyomaték garantálják az erőt. Az MF évtizedek óta használja az erőforrást, amely többszáz hazai gépben található meg.

A Dyna-4 sebességváltó 16 előre és 16 hátrameneti fokozattal rendelkezik. Az összes fokozat kézzel váltható, lábbal kuplungolnunk egyáltalán nem szükséges. Sőt! Az alapfelszereltségű Autodrive rendszer közúton teljesen automata váltót varázsol a Dyna-4 hajtóműből: mind a 16 fokozatot magtól kapcsolja a váltó. A fokozatok fele elérhető a nagyon fontos 4-14 km/h közötti sebességtartományban, ahol a szántóföldi munkavégzés zöme történik. A több elérhető fokozat végett, biztosan megtaláljuk a munkaeszközhöz legjobban illőt.

Hasznos funkciója a váltónak, hogy a fékpedál benyomásakor „kikuplungol” a traktor, üres állásba kerül így a hajtómű. Ez például homlokrakodózáskor vagy bálázásnál nagyon hasznos, ugyanis így egy pedállal vezérelhető a fékezés/kuplungolás.

Az irányváltó természetesen elektro-hidraulikus, és a kormány bal oldalán található karral működik.

Az MF 5713 S hidraulika rendszere a kategória legerősebbjei közé tartozik. 110 l/perc teljesítményű és zártközpontos (CCLS) rendszerű. Utóbbi által több hidraulikus munkafolyamat végezhető el egyszerre teljesítményvesztés nélkül. Mindegyik NEXT kiadású erőgépben 4 hidraulika szeleppár található.

A GÉPEK KIEMELT AKCIÓBAN ÉRHETŐK EL! RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJÖN ITT: 0620-390-6190

A fülke is kimagasló színvonalat képvisel: már maga a mérete is jóval nagyobb mint a kategória átlaga. A felszereltséghez hozzátartozik a prémium légrugós ülés, illetve a kezelést rendkívül megkönnyítő joystick. A botkormányon található funkciók a teljesség igénye nélkül: menetirányváltás, fokozatok váltása, rakodós munkavégzésnél hidraulikus funkciók kezelése és rakodó teljes értékű mozgatása. A külső felszereltség pedig tartalmazza a legmodernebb, LED technológiás 4 mellső és 4 hátsó munkalámpát.

Az univerzális felhasználást segíti, hogy mind a fekete, mind a piros színben is választhatunk kétféle gumiabroncsozás közül: a keskenyebb verzió állítható felnivel tökéletes sorközműlelésre, szállításra és általános felhasználásra, míg a szélesebb gumizás a rakodós/szálastakarmány munkavégzéshez felel meg a legjobban.

Az előrendelési akcióban rendelkezésre állnak rugózott mellsőhidas, illetve automata kormányzással is elérhető modellek, akár a különleges fekete színben is!

A gépek 2020 őszén érkeznek meg és korlátozott darabszámban érhetők el!

AKCIÓS ÁR: 59.900 EUR + ÁFA-tól!

 

II. NAGYTRAKTOR KÉSZLETAKCIÓ! MASSEY FERGUSON 8727 S - TÖKÉLETES MEGOLDÁS A 270+ LÓERŐS KATEGÓRIÁBAN!

A Massey Ferguson legnagyobb traktorszériája az MF 8700 S. A gyártónak ebben a modellcsaládban kell memutatnia, mit jelent számára a traktorépítés csúcsa. A Start Agro Kft. készletén az MF 8727 S típus található, aminek a maximális teljesítménye 270+ lóerő. A traktorok 8.4 literes, hathengeres AGCO POWER (SISU) motorral vannak szerelve. Az erőforrások legendásan csekély étvágy mellett, kimagasló erőt képesek a talajra leadni. A hajtómű teljesen fokozatmentes Dyna-VT típusú. Az MF már több mint egy évtizede hasznája ezeket a sebességváltókat nagytraktoraiban. Két munkatartomány közül választhatunk: szántóföldi (0.03-28 km/h között) és közúti (0.03-50 km/h) állnak rendelkezésre. A működés teljesen fokozatmentesen megy végbe a tartományokban. A gépek 13 tonna fölötti önsúllyal rendelkeznek, illetve a kategória egyik leghosszabb tengelytávjával, ami garantálja, hogy a motorháztetőre írt lóerők "le is érnek" a talajra. A felszereltség részét képezi a hídrugózás, fülkerugózás, nagy monitor ISOBUS munkagép csatlakozással, nagy teljesítményű hidraulika rendszer. Opcionálisan automata kormányzási rendszer is elérhető a gépekhez. 

A traktorok készleten találhatók, azonnali szállítással is elérhetők! 

AKCIÓS ÁR: 139.900 EUR + ÁFA!

 

AKÁR A 130 LÓERŐS UNIVERZÁLIS TRAKTOR, AKÁR A 270+ LÓERŐS NAGYTRAKTOR ÉRDEKLI, NE HABOZZON! ÉRDEKLŐDJÖN MÉG MA TELEFONSZÁMUNKON: 0620-390-6190