Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

ELHO - prémium szálastakarmány kezelés egyenesen Finnorszából

2020. június 27
862
ELHO - prémium szálastakarmány kezelés egyenesen Finnorszából

ELHO V-TWIN 600 KÖZÉPRENDKÉPZŐ MELLSŐ ÉS HÁTSÓ FÜGGESZTÉSI LEHETŐSÉGGEL

A magas minőségű szálastakarmány előállításához alapvetően hozzátartozik a tiszta és fertőzésmentes rend létrehozása.A műveletszámok csökkentésével szintén gazdaságosabbá tehető a betakarítás.

Betakarításkor, a bálázógép maximális kihasználhatóságát teszi lehetővé az ELHO V-twin 600. Frontra függesztve és bálázóval (+bálacsomagolóval, vagy bálázó-fóliázóval) kombinálva és a rendképzést-bálázást egy menetben végezve, jelentősen csökkenthetők a betakarítás költségei, a talajterhelés.Kedvezőtlen időjárás esetén, a gyorsabb betakarítással megelőzhető a rendek megázása is.  Ezzel a géppel, bármilyen fajtájú és állagú takarmánynövény vagy szalma kiméletes és hatékony rendképzése elvégezhető.

Az ELHO, több évtizedes tapasztalatai alapján gyártja forgókosaras rendszerű rendképzőit, melyek a legbiztonságosabb megoldást nyújtják az extra minőség eléréséhez.A kosarakon elhelyezett, hidromotorral meghajtott sodróujjak forgó-haladó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, amely elősegíti a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani. A feldobó mozgatásnak köszönhetően, a terményben maradó szennyeződések mennyisége (kő,föld,trágya) minimálisra  csökken. Az eredmény egy magas, jól szellőző, gyorsan száradó, szennyeződésmentes rend.

A V-TWIN 600 csatlakoztatható mellső fronthidraulikához, de hátsó hárompontra is. A kosarak és ezzel a sodróujjak magassága területi viszonyoktól függően 0-150 mm között fokozatmentesen állítható. A javasolt magasság 5 cm. A kosarak fordulata fokozatmentesen állítható, így bármilyen fajtájú takarmánynövény rendre rakása elvégezhető anélkül hogy az érzékenyebb növényi részek sérülnének vagy leverődnének. 

A GÉPEK KIEMELT AKCIÓBAN ÉRHETŐK EL! RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJÖN ITT: 0620-390-6190

 

ELHO V-TWIN 750 VONTATOTT RENDKÉPZŐK

A 3 és 8 méter munkaszélesség között elérhető rendképzők 120 és 150 cm közötti rendk kialakítására képesek. A rendkívül robusztus váz, illetve a masszív hátsó futómó stabilitást garantálnak a gépnek. A hidromotorral meghajtott forgókosarak rúdjain elhelyezett ujjak, forgó-haladó mozgásuk közben folyamatosan és ismétlődően feldobják a terményt, így terelik a gép középvonala felé.Ez az ismétlődő, "lebegtető" mozgatás elősegíti a minőségi és higiéniai szintet extrém magasan tartani. A feldobó mozgatásnak köszönhetően, a terményben maradó fizikai szennyeződések mennyisége (kő, föld, trágya, egyéb) minimálisra csökken.
A kíméletes, könnyed mozgatás, magas, jól szellőző, gyorsan száradó rendet hoz létre, az értékes növényi részek károsítása, roncsolása nélkül. Laboratórium által végzett  tesztek alapján, az ezekkel a gépekkel kialakított rendben, a szennyező baktériumok mennyisége töredéke a hagyományos rendszerekhez képest. 
A kosarak hidromotorral hajtottak, forgási sebességük a termény fajtájától, állagától, mennyiségétől függően fokozatmentesen állítható. A hidromotoros hajtás olajigénye mindössze 25-35 l/perc így  akár kis és közepes teljesítményű traktorokkal is egyszerűen és gazdaságosan működtethető.

 

ELHO FÜGGESZTETT KASZAKOMBINÁCIÓK

Az Elho triplakombinációs kaszák két részből állnak: egy kétoldalas függesztett kaszából, melyet a hátsó függesztőpontokra szerelünk, illetve a hátsó TLT kihajtással működtetünk.  Továbbá egy frontkaszából, melyet az első függesztőpontra helyezünk, és az első TLT kihajtás üzemelteti. Az ELHO széles választékban kínálja szársértő nélküli vagy szársértővel szerelt fűkaszáit. A legnagyobb munkaszélességű kombináció az NK 10500 és az Arrow 3200 együttese. Az NK 10500 kasza a legmagasabb szintű kezelési kényelmet nyújtja. 

Az ELHO AutoBalance automata vezérlésű hidropneumatikus tehermentesítő rendszerével van szerelve, illetve Opus elektronikus vezérlőegység és GPS vezérelt automata kiemelés is elérhető hozzá. A vágásszélesség fokozatmentesen állítható 9,4 -10,5 m között. Egy gombnyomással lehetséges szállítási helyzetből munkahelyzetbe állítani és vissza ugyanígy. Tolóüzemű traktorokon opciós segédkerettel egy egységként üzemeltethető. Ez a kialakítás kíméli a kezelőt a folyamatos hátra fordulástól, ami egy egész napos munkavégzés alkalmával igen kimerítő.

 

A GÉPEK KIEMELT AKCIÓBAN ÉRHETŐK EL! RÉSZLETEKÉRT ÉRDEKLŐDJÖN ITT: 0620-390-6190


Érdekelnek akciós McHale változókamrás bálázók is!