Hírek, újdonságok:

Massey Ferguson - új feladat előtt a Start Agro

A Massey Ferguson márka közép-európai régiós disztribútora as Austro Diesel 2017. januártól a Start Agro Kft-t bízta meg, hogy Bács-Kiskun és Hajdú-Bihar megyék mellett immár Jász-Nagykun-Szolnok megyében is ellássa a Massey Ferguson gépek márka-képviseleti feladatait.

A Start Agro 2015-ös megalakulása óta hivatalos márkakereskedője a Massey Ferguson gépeknek. Az elmúlt két évben folyamatosan fejlesztettük tevékenységünket a gép- és alkatrészkereskedelem területén, és komoly szakmai kapacitást építettünk ki a szervizszolgáltatásban. Ennek köszönhetően 2016 végére, cégünk az egyik legjelentősebb hazai Massey Ferguson képviseletté vált. Az Austro Diesel GmbH ezért új kihívás elé állítva a Start Agro csapatát, megbízta a márka Jász-Nagykun-Szolnok megyei kereskedelmi és szerviz feladatainak ellátásával.

Ezzel együtt cégünk immár három megyében van jelen a Massey Ferguson gépek és MF tulajdonosok szolgálatában. Továbbra is valljuk: A mi dolgunk, hogy biztos hátteret nyújtsunk ügyfeleinkenek a gépesítés, gépüzemeltetés területén, így ők nyugodtan a gazdálkodásra összpontosíthatnak.

Kövesse honlapunkat és Facebook oldalunkat! Hamarosan indul év eleji MF alkatrész előrendelési kampányunk.