Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

A Pneusej Fantom tervezésénél a mérnökök két szempontot tartottak fókuszban: a minimalizált számú munkaműveleteket és a vetőmag maximális pontosságú kihelyezését. A passzív talajelőkészítés lehetővé teszi a nagyobb munkasebességet és nagy mennyiségű növényi maradék kezelését. A széles abroncsokkal szerelt tömörítőkerekek egyenlő súlyelosztásának köszönhetően a talaj felülete egyenletes és egyenletesen tömörödött. A hidraulikusan állítható nyomású (max. 120kg) DD dupla tárcsás csoroszlyák pontos magelhelyezést biztosítanak a kiválasztott mélységben. A széles tömörítőkerekek és a pálcás borona pedig hozzájárulnak a magágy megfelelő lezárásához. A vetőgép 3, 4, 4.5, 5, és 6 méteres munkaszélességgel rendelhető, így a közepes és nagygazdaságokban is megfelelő választás. A magtartály 3400 literes. A magszállító ventilátort TLT, vagy hidraulikus rendszer hajtja meg. Az Accord adagolóegység maximalizálja a pontosságot. A passzív talajelőkészítést a két sorban felhelyezett 460 vagy 510 mm átmérőjű lapokkal szerelt tárcsás művelőegység végzi. A gépek mechanikus vagy elektromos adagolóhajtással készülnek, opcióban starter műtrágyás változat is kérhető, ennél a magtartályt egy 1400 literes műtrágya tartály egészíti ki.

FANTOM 400 DEMÓS VETŐGÉP ÉS EGYÉB PNEUSEJ AJÁNLATOK JELENTŐS KEDVEZMÉNNYEL ITT!

MF 7700  - hosszú tengelytáv, nagy önsúly, 6 hengeres motorok, robusztus felépítés = tökéletes gépek a hazai igényekre.

A 7700-as a Massey Ferguson „legsűrűbb” trakcsorcsaládja:  140 és 280 LE között 9 típust találunk.  A modellcsaládot két részre osztotta a gyártó: 140-től 200 LE-ig 6.6 l-es AGCO POWER (=SISU) motorokat találunk, míg 200 LE fölött már 7.4-es SISU erőforrások dolgoznak a gépekben. A traktorok nagy előnye a kategória- első tengelytáv . Így a gépek nem csak robusztusnak néznek ki , de a rendkívül nagy tengelyek közti hossz garantálja, hogy minden lóerő „leér” a talajra.

A motor mellett a hajtáslánc másik erőssége a sebességváltó. A Dyna hajtóművek neve mára egybeforrott  a Massey Fergusonnal és a SISU-val, prémium minőséget és hatékonyságot biztosítva. Dyna váltókból mindhárom rendelkezésre áll a 7700-as szériában: Dyna-4 (16/16 fokozat), Dyna-6 (24/24), Dyna-VT (fokozatmentes). 

Már a belépő 140 LE-s modell is 6.5 tonna önsúllyal, valamint több mint 70 mázsás hátsó emelési kapacitással rendelkezik. A kínálat csúcsán pedig 9 tonna önsúllyal és 100 mázsás hárompont emeléssel rendelkezik a széria.  Így biztos lehet benne, hogy a traktor univerzálisan használható és minden munkaeszközt gyorsan, hatékonyan mozgat meg.

Referencia beszámoló itt:1.000 hektáros biogazdaságban bizonyítanak az erőgépek!

140 LE-s 6 hengeres 6.6 l-es motorral szerelt készletakciós traktorhoz ide kattintson! Bomba felszereltség, szuper árral!

ÉRDEKEL A NAGY TELJESÍTMÉNYŰ, DE 4 HENGERES TRAKTOR IS (MF 6700 S  - Év Trakora Győztes 2020-ban) - 130-180 LE.


Minőségi nehézkultivátorok elérhető áron! Az Agro-Tom cég Lengyelországban, első sorban export piacokra gyárt talajművelő eszközöket a közepes és nagyobb üzemek számára. Minden náluk készült gép kizárólag nagy szilárdságú S355 szerkezeti acélból készül, magas hegesztési és összeszerelési minőségben. Az alkatrészeket sörétezéssel és vegyszeres tisztítással készítik elő a festésre. A felületet porfestéssel kezelik, ami rendkívül startapabíró bevonatot ad.

Az AP RS termékcsalád olyan szántóföldi nehézkultivátor, ami a piactársak gépeihez képest sokoldalúbban használható, ráadásul elfogadható áron. A mellső tárcsasor előzetes száraprítást, keverést végez, majd a három sorban elhelyezett nyírócsavaros vagy rugós biztosítású kultivátor kapás szekció 10-30 cm mélységben átműveli a talajt. A művelési nyom elmunkálásáról, a szármaradványok bekeveréséről, rögrendezésről a két soros tárcsás művelőegység gondoskodik. A talajt a szállító-tömörítő keréksor zárja. Sokoldalúságához hozzá tartozik, hogy a keréksor mögé függesztőegység szerelhető, melyel gabonavetőgép is üzemeltethető.

Agro-Tom APSP RS mulcskultivátor ajánlat!