Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

A Massey Ferguson 6713 S traktora egy hathengeres erőgép teljesítményét és erejét nyújtja, miközben megőrzi a négyhengeres erőgépek méretbeli előnyeit. A 130 lóerőt a 4.9 literes AGCO POWER erőforrás biztosítja. A sebességváltó Dyna-6 fél-powershift, 24 előre és 24 hátrameneti fokozattal, akár teljesen automata funkcióval is. 

Lóerők a talajon: kategóriájában nagy tömeg, hosszú tengelytáv, egyszerű hajtáslánc.

Precíziós pályázathoz tökéletes, magas felszereltségű prémium erőgép rugózott híddal és fülkével. 

Részletes leírás a szériáról itt olvasható. 

AKCIÓS ÁR: 72.500 EUR + ÁFA

Minőségi nehézkultivátorok elérhető áron! Az Agro-Tom cég Lengyelországban, első sorban export piacokra gyárt talajművelő eszközöket a közepes és nagyobb üzemek számára. Minden náluk készült gép kizárólag nagy szilárdságú S355 szerkezeti acélból készül, magas hegesztési és összeszerelési minőségben. Az alkatrészeket sörétezéssel és vegyszeres tisztítással készítik elő a festésre. A felületet porfestéssel kezelik, ami rendkívül startapabíró bevonatot ad.

Az AP RS termékcsalád olyan szántóföldi nehézkultivátor, ami a piactársak gépeihez képest sokoldalúbban használható, ráadásul elfogadható áron. A mellső tárcsasor előzetes száraprítást, keverést végez, majd a három sorban elhelyezett nyírócsavaros vagy rugós biztosítású kultivátor kapás szekció 10-30 cm mélységben átműveli a talajt. A művelési nyom elmunkálásáról, a szármaradványok bekeveréséről, rögrendezésről a két soros tárcsás művelőegység gondoskodik. A talajt a szállító-tömörítő keréksor zárja. Sokoldalúságához hozzá tartozik, hogy a keréksor mögé függesztőegység szerelhető, melyel gabonavetőgép is üzemeltethető.

Agro-Tom APSP RS mulcskultivátor ajánlat!

Az MF 7726 S last minute akcióban érhető el. Nálunk található az ország utolsó példánya, amit kimagasló felszereltség mellett rendkívül vonzó áron kínálunk!

Az MF 7700 S széria 2012-es bemutatása óta rendkívül népszerű sorozat volt a gazdálkodók körében. A 200 lóerő fölötti típusok átadják helyüket az MF 8S szériának, de egyetlen darab még elérhető a 255 lóerős, MF 7726-osból. 

Részletes bemutató itt olvasható a gépről. 

LAST MINUTE ÁR: 135.000 EUR + ÁFA

A Massey Ferguson vadonatúj traktorszériája 2021 nyár végétől érhető el a termékkínálatban! Az MF 5S követi a nagytestvér és Év Traktora díj nyertes MF 8S neoretro külsejét és innovatív kezelési megoldásait. 

105 lóerős, 4.4 l-es négyhengeres AGCO POWER erőforrás. Mindhárom népszerű pályázatban megfelelő erőgépek (Állattartó telepek korszerűsítése, kertészeti és "precíziós"). 

Kimagasló felszereltésg: rugózott híd, rugózott fülke, 110 literes zártközpontos hidraulika szivattyú, sorközbe beférő gumiabroncsozás.  Hajtómű: Dyna-6 fél-powershift 24 előre és 24 hátra fokozattal. Összes fokozat terhelés alatt kapcsolása akár teljesen automatikusan is!

Multifunkciós nagy Multipad joystick amiről a legfontosabb funkciókat tudjuk kezelni, mint például menetirányváltás, hátsó emelőmű, hidraulika szelepek és még akár az automata kormányzás aktiválását is. Részletes bemutató a gépekről itt olvasható.

Készletre érkező gépek 2021 nyár végétől!

Bevezető ár: 70.000 EUR + ÁFA

A Massey Ferguson 8S széria volt a gyártó New Era (új korszak) termékbevezetési programjának az első tagja.  Ezen a gépen jelentek meg először az MF elkövetkező évtizedét meghatározó műszaki és dizájn megoldásak. 

Most bevezető áron az Öné lehet a széria egyik legnagyobb keresetre előjegyzett tagja, az MF 8S.205.  A típus 205 lóerővel és Dyna-7 (28/28) hajtóművel rendelkezik. A Protect-U 24 cm-es hang és rezgésgátló tér a motorháztető és a fülke között alapfelszereltsége mindegyik típusnak. Technológiában kimagasló képességű az erőgép: gyárti automata kormány, Datatronic 5 ISOBUS-os monitor és A-oszlop vDisplay terminál is megtalálható az akciós gépekben.

PRECÍZIÓS PÁLYÁZATHOZ TÖKÉLETESEN MEGFELEL!

Részletes bemutató itt olvasható a gépekről. 

Bevezető ár: 129.000 EUR + ÁFAA kanadai Versatile 1966 óta gyárt traktorokat winnipegi gyáregységében. 70.000 négyzetméteren rendelkezik gyártócsarnokokkal, összeszerelő üzemekkel és kutatás-fejlesztési bázissal. A Versatile ezen felül 16 hektáron aszfaltozott és szántóföldi tesztpályát tart fenn.

A Versatile volt a az első cég a világon, ami sorozatgyártásban készített törzscsuklós négykerék-hajtású traktorokat, 1966-tól. A több mint 50 éves folyamatos traktorgyártás során, a Versatile traktorokat mindig egyszerűen kezelhető, könnyen karbantartható és szervizelhető eszközöknek tervezték. A világszerte a strapabírásáról és megbízhatóságáról ismert Versatile négykerék-hajtású traktorok, az ipar vezető beszállítóit használja, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt minimális üzemkiesés mellett. A Cummins az egyedüli motor beszállítója a Versatile márkának, egy sikeres együttműködés, ami közel 50 éve fejlődik.


AKCIÓS MODELL: VERSATILE 405 és VERSATILE 460 TÖRZSCSUKLÓS ERŐGÉPEK:

405 vagy 460 lóerő teljesítmény, 11.8 l-es erőteljes Cummins motor, 17 tonna önsúly, 16/4 fokozatos CAT Powershift váltó, hárompont függesztőmű, 6 pár hidr.szelep, univerzális robotkormány előkészítés.

ÁR: 225.000 EUR + áfától


Tipp: miért válasszak törzscsuklós traktort? Leírás itt


Az automata kormányzás használata napszaktól függetlenül tökéletes munkaminőséget biztosít még rossz látási körülmények között is. Erre használható a Raven SBGuidance Auto -  egyszerűen csak robotpilótának nevezett - hidraulikus robotkormány rendszere. Közvetlenül a hidraulikus körbe van beépítve, így nem akadályozza vagy zavarja a kezelőt az erőgép fülkéjében.  Mivel utólagos beépítésű, így bármely hidraulikus kormányzással ellátott gépbe beszerelhető. Az eredeti kormányrendszer hibák nem csökkentik a pontosságot, mivel a beavatkozás közvetlen a kormányzott keréknél valósul meg. Nem vízszintes talajon történő munkavégzés esetén a háromdimenziós (T3) dőlésmérő küszöböli ki a hibákat. A robotpilóta akár 2cm pontosságot képes tartani emberi beavatkozás nélkül és hasonló a pontosság a csatlakozás és visszatérés esetén is. Ehhez a gyártó egy két sim kártyás GSM modemet biztosít, hogy a változó mobilhálózati lefedettség mellett is stabil legyen a korrekció. Természetesen a
Raven SBGuidance Auto alap 15-20cm pontossággal is elérhető. Különlegesség, hogy a CR 7 típusú 7 collos érintőképernyő ISOBUS munkagépek vezérlésére is szabadon használható, a rendszer telepítésekor pedig az ISOBUS csatlakozók is kiépítésre kerülnek.

Opcióként rendelhető a Viper 4+ a Raven nagyképernyős kezelőfelülete, ami a robotkormány és Isobus munkagépek vezérlése mellett számos munkagépvezérlési, szakaszolási feladatra is alkalmas. 

A rendszer szinte bármilyen nyugati márkájú géphez utólagosan kiépíthető. Akár 2 cm-es pontosságig bővíthető.

AKCIÓS ÁR: rendszerek már 2.390.000 Ft + Áfától