Menü
Üdvözöljük a Start Agro oldalán!

MF 7700  - hosszú tengelytáv, nagy önsúly, 6 hengeres motorok, robusztus felépítés = tökéletes gépek a hazai igényekre.

A 7700-as a Massey Ferguson „legsűrűbb” trakcsorcsaládja:  140 és 280 LE között 9 típust találunk.  A modellcsaládot két részre osztotta a gyártó: 140-től 200 LE-ig 6.6 l-es AGCO POWER (=SISU) motorokat találunk, míg 200 LE fölött már 7.4-es SISU erőforrások dolgoznak a gépekben. A traktorok nagy előnye a kategória- első tengelytáv . Így a gépek nem csak robusztusnak néznek ki , de a rendkívül nagy tengelyek közti hossz garantálja, hogy minden lóerő „leér” a talajra.

A motor mellett a hajtáslánc másik erőssége a sebességváltó. A Dyna hajtóművek neve mára egybeforrott  a Massey Fergusonnal és a SISU-val, prémium minőséget és hatékonyságot biztosítva. Dyna váltókból mindhárom rendelkezésre áll a 7700-as szériában: Dyna-4 (16/16 fokozat), Dyna-6 (24/24), Dyna-VT (fokozatmentes). 

Már a belépő 140 LE-s modell is 6.5 tonna önsúllyal, valamint több mint 70 mázsás hátsó emelési kapacitással rendelkezik. A kínálat csúcsán pedig 9 tonna önsúllyal és 100 mázsás hárompont emeléssel rendelkezik a széria.  Így biztos lehet benne, hogy a traktor univerzálisan használható és minden munkaeszközt gyorsan, hatékonyan mozgat meg.

AKCIÓS MODELL: MF 7726 S  - 7.4 literes SISU motor, Dyna-6 váltó, rugózott híd és fülke, nagy hidr.szivattyú, tele kényelmi extrákkal!

ÁR: 127.000 EUR + ÁFA

Részletes információ:

Szolnok, Pest, Heves, Nógrád megye: +36 70 776 9001

Bács, Csongrád, Békés megye: +36 20 390 6190

Hajdú, Szabolcs, Borsod megye: +36 20 390 6535

 


A kanadai Versatile 1966 óta gyárt traktorokat winnipegi gyáregységében. 70.000 négyzetméteren rendelkezik gyártócsarnokokkal, összeszerelő üzemekkel és kutatás-fejlesztési bázissal. A Versatile ezen felül 16 hektáron aszfaltozott és szántóföldi tesztpályát tart fenn.

A Versatile volt a az első cég a világon, ami sorozatgyártásban készített törzscsuklós négykerék-hajtású traktorokat, 1966-tól. A több mint 50 éves folyamatos traktorgyártás során, a Versatile traktorokat mindig egyszerűen kezelhető, könnyen karbantartható és szervizelhető eszközöknek tervezték. A világszerte a strapabírásáról és megbízhatóságáról ismert Versatile négykerék-hajtású traktorok, az ipar vezető beszállítóit használja, hogy biztosítsa a legjobb teljesítményt minimális üzemkiesés mellett. A Cummins az egyedüli motor beszállítója a Versatile márkának, egy sikeres együttműködés, ami közel 50 éve fejlődik.


AKCIÓS MODELL: VERSATILE 405 és VERSATILE 460 TÖRZSCSUKLÓS ERŐGÉPEK:

405 vagy 460 lóerő teljesítmény, 11.8 l-es erőteljes Cummins motor, 17 tonna önsúly, 16/4 fokozatos CAT Powershift váltó, hárompont függesztőmű, 6 pár hidr.szelep, univerzális robotkormány előkészítés.

ÁR: 225.000 EUR + áfától


Tipp: miért válasszak törzscsuklós traktort? Leírás itt


A Kverneland műtrágyaszórói a legmodernebb technológiát képviselik. Az Accord márka tapasztalataira építve fejlesztik folyamatosan a termékeket. A kínálat hagyományos röpítőtárcsás műtrágyaszórókból (EL, CL, HL) és precíziós gazdálkodáshoz fejlesztett mérleges gépekből (CL-EW, CL-Geospread, TL, TL-Geospread) áll.

Minden Kverneland műtrágyaszóró lelke a CenterFlow szórási rendszer:

  • Nincs verődés, nincs ütődés, nincs porosodás: központi ráfolyással, a műtrágya még a szórólapátok elérése előtt, folyamatosan veszi fel a centrifugális erő segítségével a tárcsa forgási sebességét.
  • Pontos szóráskép: A nagy átmérőjű 8 lapátos tárcsák, 9-45 m-es munkaszélességű szórást tesznek lehetővé. A dupla átfedésű szóráskép páratlanul pontos szórásképet biztosít. Ez nagyon fontos a nagy teljesítményű műtrágyázás ás haladási sebesség esetén.
  • Minimális szélhatás, maximális tolerancia: Lapos/sík szórótárcsák és vízszintes szóráskép szimmetrikus szórásképet ad. Következetes szóráskép: 8 lapát szórótárcsánként, 8 szektor fordulatonként egyenletes eloszlást biztosít. Dupla átfedésű szóráskép. 
  • Garantáltan pontos szóráskép dombos területen is: A műtrágya mindig ugyanazon a ponton - feladási ponton - folyik rá a szórólapát teljes hosszában végig "utazik". 

KVERNELAND CL:
Az Exacta CL egy közepes méretű műtrágyaszóró, de a munkaszélességben felveszi a versenyt a nagyokkal, a maga 28 m-ével. A Centre Flow szórási rendszer 8 szórólapáttal ennél a modellnél már alapfelszeltség. Az Exacta CL modellekhez a következő tartozékok rendelhetőek: alumínium tartálymagasító, tartályponyva, ExactLine határszóró megoldások, LED világítás, tárolókerék készlet. A Kverneland Exacta CL műtrágyaszóró hidraulikus vagy elektronikus vezérlésű. Az elektronikus vezérlésű műtrágyaszórót a traktorfülkéből is irányíthatjuk Exacta Remote II komputerrel.

KVERNELAND ACCORD EXACTA CL 1100 FÜGGESZTETT MŰTRÁGYASZÓRÓ - 3.690 EUR + ÁFA


KVERNELAND CL-EW:
Az Exacta CL EW ideális kisebb vállalkozásoknak! Azs ISOBUS kompatibilis súlymérős műtrágyaszóró egyedi referencia szenzorral szerelt, amely automatikusan korrigálja a dőlést és a rázkódást. Ennek köszönhetően a műtrágyaszórók mérőrendszere nagy pontossággal működik dombos és egyenetlen körülmények között is. A sebesség arányos kijuttatás az automata kalibráció kombinációjával minden esetben pontosan dolgozik – nincs alul vagy felül dozírozás - ami jobb terméseredményeket és műtrágya megtakarítást eredményez. GPS jel használatával történő munkavégzés során a CL-EW és a TL műtrágyaszórók 2 db szakasszal tudnak dolgozni és automatikusan ki/be tudják kapcsolni a táblavégi fordulókban a GEOPOINT alapján. A műtrágyaszórók alkalmasak változó dózisú feladatok, kijuttatási tervek végrehajtására is. Az Exacta CL EW működtethető IsoMatch Tellus PRO vagy IsoMatch Tellus GO terminálról vagy bármelyik ISOBUS kompatibilis traktor terminálról. Abszolút pontosság minden körülmények között: garantált a szórás minősége! Költséghatékony és növeli a minőséget: könnyedén elszórjuk!

KVERNELAND ACCORD EXACTA 1550 EW - FÜGGESZTETT MÉRLEGES MŰTRÁGYASZÓRÓ - 9.500 EUR + ÁFA

További Kverneland műtrágyaszórók itt.

Az Optima vetőgép, egy univerzális szemenkénti vetőgép kukorica, napraforgó, bab, lóbab, cukorrépa és számos más vetőmag vetéséhez. Számos alkalmazása van és a munkaszélesség növelésével egyre nagyobb kapacitást kínál.

Optima V6 E-DRIVE

Az Optima V a megfelelő vetőgép azoknak a gazdálkodóknak és bérvállalkozóknak, akik különféle növényeket vetnek, különböző sortávolságra. Az Optima V lehetővé teszi a sortávolság változtatását időveszteség nélkül, így Ön megfelelő választ képes adni a különböző sortávolságok okozta kihívásokra. Az Ön előnye a nagyfokú flexibilitás időveszteség nélkül a teleszkópos gerendelynek köszönhetően. 6 soros kivitelben 45-80cm sortáv állítható be 5cm lépcsőkkel. Alapfelszereltségben hat db HD II E-drive elektromos hajtású vetőkocsival van szerelve, köztes tömörítőkerekekkel. A műtrágyatartály 1.000 literes, a mikrogranulátumszóró soronkénti elektromos meghajtású. Isomatch Tellus Go monitor tartozik hozzájuk. 

AKCIÓS ÁR: 37.600 EUR + ÁFA

További Kverneland vetőgépekről itt olvashat.


Minőségi rövidtárcsák elérhető áron! Az Agro-Tom cég Lengyelországban, első sorban export piacokra gyárt talajművelő eszközöket a közepes és nagyobb üzemek számára. Minden náluk készült gép kizárólag nagy szilárdságú S355 szerkezeti acélból készül, magas hegesztési és összeszerelési minőségben. Az alkatrészeket sörétezéssel és vegyszeres tisztítással készítik elő a festésre. A felületet porfestéssel kezelik, ami rendkívül startapabíró bevonatot ad.
Az ATXL típusok 3, 3.5 vagy 4m munkaszélességben, merev vázzal készülnek, míg az ATH típusai 4, 5 vagy 6m méretűek és
hidraulikusan csukható a vázuk. A tárcsás boronák félig függesztett vázszerkezete 400/60 -15.5 abroncsokon gurul, a közúti világítás alaptartozék. A tárcsasorok távolsága 890mm, ami megfelelő átömlési keresztmetszetet biztosít még jelentősebb szármaradvány esetén is. A tárcslapok 560mm átmérőjűek, egyedi gumibakos tárcsa tartó karokkal és dupla soros zárt csapágyakkal. A gépek Magyarországra alapfelszereltségben hidraulikus mélységállítással és ékgyűrűs hengerrel érkeznek, de számos további henger opció is elérhető. Az ATXL és ATH kompakt tárcsás boronák jelentik az átmenetet a kompakt nehéztácsák (610mm és nagyobb tárcsalap átmérő) és a sekély tarlóhántó-, magágykészítő rövidtárcsák (510mm és kisebb tárcsalap átmérő) között. Alkalmasak a sekélyebb művelésre és mélyebb tartlóhántásra egyaránt.AGRO-TOM ATH 4,5m és 6m ajánlat

Massey Ferguson 8700 S – a zászlóshajó 8.4 l-es motorral és teljesen fokozatmentes hajtóművel!


A valaha épített legerősebb Massey Ferguson traktor, a 400 LE-s MF 8740 S is ennek a szériának a legnagyobb tagja.  A családban található mind az öt gépben 8.4 l-es SISU motor dolgozik 270 és 400 LE teljesítmény között. A gyártónak ezeken a traktorokon kell megmutatnia a világnak mit is tud technikai színvonalban, minőségben és innovációban.  

Ezek következtében csak a fantáziánk szabhat határt a felszereltségeknek. Az MF 8700-asok alapfelszereltségben teljesen fokozatmentes Dyna-VT váltóval vannak szerelve. Ez egy rendkívül megbízható, ténylegesen fokozatmentes váltó, amely fogaskerekekkel oldja meg az áttételeket. Nem egy elektronikusan robotizált hagyományos hajtóműrűl van szó mint számos olcsóbb konkurensnél.  18 tonnás járműössztömeg, több mint 3 méteres tengelytáv,  12 tonnás emelési kapacitás a hátsó háromponton 200 l-es hidraulikával és akár 1.500 Nm nyomaték. Jöhet bármilyen körülmény, talajkötöttség vagy munkagép: az MF 8700 hatékonyan és gyorsan fogja elvégezni a munkát.  

Amit viszont nem tud: sokat fogyasztani.  A SISU motor és Dyna fokozatmentes váltó olyan hatékonyan teszi a dolgát, hogy átlagosan 10-15% az üzemanyag –megtakarítás. Ez pedig egy ilyen teljesítményű traktornál évente többmillió forintot is jelenthet megtakarításban.

AKCIÓS MODELL: MF 8727 S  - 8.4 l SISU motor, 270 LE, Dyna-VT teljesen fokozatmentes váltó, rugózott híd és fülke, 13 tonna fölötti önsúly, automata kormány előkészítés, hosszú tengelytáv.

Ár: 142.000 EUR + áfától


400 lóerő fölötti gépet szeretnék

Az automata kormányzás használata napszaktól függetlenül tökéletes munkaminőséget biztosít még rossz látási körülmények között is. Erre használható a Raven SBGuidance Auto -  egyszerűen csak robotpilótának nevezett - hidraulikus robotkormány rendszere. Közvetlenül a hidraulikus körbe van beépítve, így nem akadályozza vagy zavarja a kezelőt az erőgép fülkéjében.  Mivel utólagos beépítésű, így bármely hidraulikus kormányzással ellátott gépbe beszerelhető. Az eredeti kormányrendszer hibák nem csökkentik a pontosságot, mivel a beavatkozás közvetlen a kormányzott keréknél valósul meg. Nem vízszintes talajon történő munkavégzés esetén a háromdimenziós (T3) dőlésmérő küszöböli ki a hibákat. A robotpilóta akár 2cm pontosságot képes tartani emberi beavatkozás nélkül és hasonló a pontosság a csatlakozás és visszatérés esetén is. Ehhez a gyártó egy két sim kártyás GSM modemet biztosít, hogy a változó mobilhálózati lefedettség mellett is stabil legyen a korrekció. Természetesen a
Raven SBGuidance Auto alap 15-20cm pontossággal is elérhető. Különlegesség, hogy a CR 7 típusú 7 collos érintőképernyő ISOBUS munkagépek vezérlésére is szabadon használható, a rendszer telepítésekor pedig az ISOBUS csatlakozók is kiépítésre kerülnek.

Opcióként rendelhető a Viper 4+ a Raven nagyképernyős kezelőfelülete, ami a robotkormány és Isobus munkagépek vezérlése mellett számos munkagépvezérlési, szakaszolási feladatra is alkalmas. 

A rendszer szinte bármilyen nyugati márkájú géphez utólagosan kiépíthető. Akár 2 cm-es pontosságig bővíthető.

AKCIÓS ÁR: rendszerek már 2.390.000 Ft + Áfától